Imadjuk a halakat, rantva, parolva, sütve. Ez egy uj recept, meg nem csinaltam, szoval tesztelünk.
Hozzavalok:
500 gr pangasius (de szerintem barmilyen tengeri hallal jo, ami nem szaraz!)
1 cs. leveles teszta
3-4 fajta zöldseg, amit kedvelsz, nekem: cukkini, hagyma, paprika, paradicsom
bazsalikom
tojassarga
so, bors
A leveles tesztat kitekertem, es 3 reszre osztottam, majd felvagtam, rahelyeztem a halat. A szele szetszakadt az egyiknek, de semmi gond, gyurmaztam vele utana:)
Erre helyeztem a tölteleket, aminek nagyon egyszerü az elkeszitese. Minden zöldseget felkockaztam, es egyszerre fazekba tettem, es összeparoltam. Olyan lecsos allagu, de a zöldsegek meg roppanosak. Soztam, bosroztam, es a vegen tettem hozza a friss erkelyemröl beszedett bazsalikomot.
A szelet vizezett tojassargajaval megkentem, összehajtottam, es a tejejet is atkentem.
A sütöt 220 fokra melegitettem elö, 15 perc alatt keszre sült.
Szepen nez ki, az illata csodas, mindjart az izet is leteszteljük. Friss salatat eszünk hozza!
Jo etvagyat!
Ez nagyon finomnak tűnik, tuti kipróbálom, köszi a receptet!
VálaszTörlésszivesen, es tenyleg az volt!
VálaszTörlés