Rendszeres olvasók

2012. augusztus 6., hétfő

Leveles tesztaban sült hal

Imadjuk a halakat, rantva, parolva, sütve. Ez egy uj recept, meg nem csinaltam, szoval tesztelünk.

Hozzavalok:
500 gr pangasius (de szerintem barmilyen tengeri hallal jo, ami nem szaraz!)
1 cs. leveles teszta
3-4 fajta zöldseg, amit kedvelsz, nekem: cukkini, hagyma, paprika, paradicsom
bazsalikom
tojassarga
so, bors






A leveles tesztat kitekertem, es 3 reszre osztottam, majd felvagtam, rahelyeztem a halat. A szele szetszakadt az egyiknek, de semmi gond, gyurmaztam vele utana:)



Erre helyeztem a tölteleket, aminek nagyon egyszerü az elkeszitese. Minden zöldseget felkockaztam, es egyszerre fazekba tettem, es összeparoltam. Olyan lecsos allagu, de a zöldsegek meg roppanosak. Soztam, bosroztam, es a vegen tettem hozza a friss erkelyemröl beszedett bazsalikomot.



A szelet vizezett tojassargajaval megkentem, összehajtottam, es a tejejet is atkentem.



A sütöt 220 fokra melegitettem elö, 15 perc alatt keszre sült.



Szepen nez ki, az illata csodas, mindjart az izet is leteszteljük. Friss salatat eszünk hozza!
Jo etvagyat!

2 megjegyzés: