Rendszeres olvasók

2012. július 4., szerda

Aszalt szilvaval töltött rantott csirkemell

Minker Erzsebet receptje


Tegnap becsipödött a derekam, igy örültem hogy elek. Noemire meg csak nem hagyhattam a fözest:)
A töltött fasirtbol ugyis maradt, amugy komolyan, tegnap meg finomabb volt, mint frissen.
Node vissza a mai recepthez.

A neni azt irja, hogy draga es macaras recept. Ö köretkent füszeres burgonyat es tejfölös uborkasalatat kinal, nalunk csak a jol bevalt jegsali lesz, fincsi öntettel es a husi.

A macerarol: a husit kiklopfoltam, besoztam, beletekertem az aszalt szilvat, kirantottam, es most sül.

Ennyi. Hol itt a macera?

A husi felaras volt, mert holnap lejar, aszalt szilva meg volt itthon meg a terhessegem idejeböl.
A sali is a hütöben varakozik, ugyhogy nem is draga.

Kivancsi vagyok..egyreszt az izere, masreszt pedig a gyomromra, hogy birja az aszalt szilvat.















A nagyok az Apae, a kicsik a lanyoke:)

Nah, nekifogunk!
Jo etvagyat!



4 megjegyzés:

  1. Lehet arra gondolt a néni, hogy hozzám hasonlóan nem szeret panírozni meg rántani, én utálom.... de nem is a macera miatt (bár én is annak érzem néha...)hanem a szag miatt.

    VálaszTörlés
  2. Igen, lehet igazad van:)


    Finom lett, de semmi extra. Apa szerint 6, szerintem 6,5 pontos hami!

    VálaszTörlés
  3. Mi ezt nagyon szeretjük, de úgy mégjobb ha sonkaszeletet, lilahagymát és sajtot tekersz bele! :-)

    VálaszTörlés