Tegnap becsipödött a derekam, igy örültem hogy elek. Noemire meg csak nem hagyhattam a fözest:)
A töltött fasirtbol ugyis maradt, amugy komolyan, tegnap meg finomabb volt, mint frissen.
Node vissza a mai recepthez.
A neni azt irja, hogy draga es macaras recept. Ö köretkent füszeres burgonyat es tejfölös uborkasalatat kinal, nalunk csak a jol bevalt jegsali lesz, fincsi öntettel es a husi.
A macerarol: a husit kiklopfoltam, besoztam, beletekertem az aszalt szilvat, kirantottam, es most sül.
Ennyi. Hol itt a macera?
A husi felaras volt, mert holnap lejar, aszalt szilva meg volt itthon meg a terhessegem idejeböl.
A sali is a hütöben varakozik, ugyhogy nem is draga.
Kivancsi vagyok..egyreszt az izere, masreszt pedig a gyomromra, hogy birja az aszalt szilvat.
A nagyok az Apae, a kicsik a lanyoke:)
Nah, nekifogunk!
Jo etvagyat!
Lehet arra gondolt a néni, hogy hozzám hasonlóan nem szeret panírozni meg rántani, én utálom.... de nem is a macera miatt (bár én is annak érzem néha...)hanem a szag miatt.
VálaszTörlésIgen, lehet igazad van:)
VálaszTörlésFinom lett, de semmi extra. Apa szerint 6, szerintem 6,5 pontos hami!
Mi ezt nagyon szeretjük, de úgy mégjobb ha sonkaszeletet, lilahagymát és sajtot tekersz bele! :-)
VálaszTörlésKiprobalom:))kösziii
Törlés