Ma nem a füzetböl föztem, annyira rossz volt a tegnapi kaja, muszaj voltam normalisat fözni:)
Sparga, sült csirkevel
Vettem 50 dkg spargat, amit ovatosan megpucoltam. Mindig vigyazni kell a tisztitasnal, mert ha rajtamarad egy kis resz, es eveskor fel akarjuk vagni, szalas lesz, sikeresen meg lehet benne fulladni.:)
Szoval pucolas utan vizben egy csipet soban es ugyanennyi cukorban megföztem. Forras utan5-10 perc es kesz.
A burgonyabol petrezselymes krumplit keszitettem.
A sült csirket is a szokasos szerint, füszereztem, majd pici olaj es viz egy tüzallo talba, majd a csirke, es megsütöttem.
Talalaskor a sparga, krumpli es a csirke melle hollandi martast adtam, amit szegyen szemre keszen megvettem.Eleg nehezkes a keszitese, nekem annyi idöm nincs:)
Ez ma kivetel nelkül mindenkinek izlett!!
Jól néz ki! Ott nálatok nagyon megy a spárga, én itthon sose tudok jót venni, vagy béna vagyok hozzá. De nagyon tuti recept ez is!
VálaszTörlésPedig az itt vasarolhato sparga 90 % a Magyarorszagrol szamazik:)
VálaszTörlés7 pont
VálaszTörlés