Rendszeres olvasók

2012. június 27., szerda

Sparga

Ma nem a füzetböl föztem, annyira rossz volt a tegnapi kaja, muszaj voltam normalisat fözni:)

Sparga, sült csirkevel

Vettem 50 dkg spargat, amit ovatosan megpucoltam. Mindig vigyazni kell a tisztitasnal, mert ha rajtamarad egy kis resz, es eveskor fel akarjuk vagni, szalas lesz, sikeresen meg lehet benne fulladni.:)
Szoval pucolas utan vizben egy csipet soban es ugyanennyi cukorban megföztem. Forras utan5-10 perc es kesz.
A burgonyabol petrezselymes krumplit keszitettem.

A sült csirket is a szokasos szerint, füszereztem, majd pici olaj es viz egy tüzallo talba, majd a csirke, es megsütöttem.

Talalaskor a sparga, krumpli es a csirke melle hollandi martast adtam, amit szegyen szemre keszen megvettem.Eleg nehezkes a keszitese, nekem annyi idöm nincs:)




Ez ma kivetel nelkül mindenkinek izlett!!

3 megjegyzés:

  1. Jól néz ki! Ott nálatok nagyon megy a spárga, én itthon sose tudok jót venni, vagy béna vagyok hozzá. De nagyon tuti recept ez is!

    VálaszTörlés
  2. Pedig az itt vasarolhato sparga 90 % a Magyarorszagrol szamazik:)

    VálaszTörlés