Varga Endrene, Seregelyes
Hozzavalok:
Karfiol
50 dkg daralthus
30 dkg gomba
1 fej vöröshagyma
2 fött tojas
1 nyers tojas
15 dkg füstölt sajt
so, bors
örölt szerecsendio
petrezselyem
olaj
A karfiolt sos vizben es a 2 tojast megföztem Az aprora vagott hagymat megpiritottam, ratettem a gombat es a füszereket. Aztan a 2 tojast aprora vagtam es a nyers hust hozzakevertem. Levettem a tüzröl es a nyers tojast is belekevertem.
Tüzallo talat kiolajoztam, beleraktam a karfiolt alulra szellösen, majd ezek köze es a tetejere a husit. 15 percig sült a sütöben, majd kivettem, ratettem a reszelt sajtot es 5 perc alatt raolvadt.
Meg nem ettem belöle. Furcsa, hogy alul van a karfiol, de ami a legfurabb, hogy nincs rajta tejföl. En biztosan eszek hozza, mert igy szaraznak tünik. Vegül is, külön külön minden finom volt, ebed utan jelentkezem a velemenyemmel.
Nem kell hozzá tejföl..igy is finom. Furcsa íz, nem a megszokott, de ízlik. Bár nemigen hiszem, hogy valaha újrafőzöm...
VálaszTörlésJoci azt mondja elhagy, ha megint ezt fözöm:))
VálaszTörlés:D akkor meg ne főzd újra! pedig jónak tűnik...
VálaszTörlés3 pont
VálaszTörlés