Anyukam fajta recept, nagyon szeretem.
Hozzavalok:
4 szelet tarja
liszt
fejenkent 3 szem burgonya
füszerek
keves szalonna
1 paradicsom
A burgonyat megtisztitjuk, es uborka reszelön lereszeljük, meg nyersen. Az egeszet megfüszerezzük keves olajjal összekeverjük.
Mig ez all, a hust kiklopflojuk, füszerezzük, keves lisztben
megforgatjuk, mejd elösütjük, hogy mindket oldala kicsit barna legyen.
Ezutan egy tüzallo tal aljaban elteritem a burgonya felet, rarakom a husikat, karikara vagott paradicsomot, es egy darab szalonnat.
Ennek a tetejere jön a burgonya masik fele, es a sütesböl megmaradt olaj a tetejere.
Foliat teszek ra, es 40 percig sütöm 200 fokon, ezutan leveszem a foliat es meg 10 percig piritom a tetejet.
Nalam a füszer azt jeleni hogy csirkefüszer. Lehet bena vagyok, de en mindenre azt teszek, dehat ezt szereti a Denes csalad:)
Ezt Kati neked:))
Jajjjj, de édes, hát nagyon köszönöm! :) A receptet is,amúgy, dehát Anna, nagyon cuki!
VálaszTörlésArra mondjuk mar nem emlekszem, hogy itt sir vagy nevet:))
VálaszTörlés