Hozzavalok:
1/2 fel fej kelkaposzta
4 kisebb burgonya
1 doboz tejföl
majoranna
1 leveskocka
pici liszt
1 kk pirospaprika
2 virsli
A kelkaposztat es a burgonyat feldarabolom es pici olajon megdinsztelem. Hozzarakom a majorannat, a leveskockat es a pirospaprikat, összekeverem, es felöntöm vizzel. Addig fözöm, amit a zöldsegek meg nem puhulnak. Aztan a tejfölt talba öntöm, 1 keves lisztet es a leves leveböl 1 szedökanallal összekeverem, majd a leveshez öntöm. Ekkor teszem hozza a karikara vagott virslit is. Elzarom, es fedöt teszek ra, hogy a virsli a paraban megföljön.
1 dl levesben 9 gr szenhidrat es 309 kcal van. En ket decit ebedelek:)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése